KERAMISCH FILTER

Natuurgetrouw geluid

HET GELUIDSFILTER MET DE BESTE PRESTATIES

Shush oordoppen geven de beste bescherming van je gehoor. Het keramisch filter met venturikanaal (een dubbele trechtervoom) zorgt niet alleen voor een betrouwbare demping maar ook voor een natuurlijke klank. Muziek en spraak hoor je nog steeds puur en onvervormd. Shush gehoorbescherming heeft één universele maat. De drie-laagse paddenstoelenvorm, van klein tot groot, past in bijna elk oor. Het filter zit bovendien binnenin de oordoppen zodat je zelfs beschermd bent als alleen de eerste laag in je oor past. Het zachte en hypoallergene synthetisch rubber zorgt ervoor dat de oordoppen lekker en comfortabel in je oor blijven zitten.

  • NATUURGETROUW GELUID

    Puur en onvervormd

  • BESTE BESCHERMING

    Stevig gepositioneerd in de oordop

  • GECERTIFICEERDE BESCHERMING

    Onafhankelijk getest conform internationale standaarden

NATUURGETROUW GELUID

Puur en onvervormd geluid

De beste gehoorbescherming is niet de gehoorbescherming die het meeste lawaai dempt. De beste oordopjes dempen het geluid zonder het geluid te vervormen tot doffe klanken. Je hersenen moeten bij doffe klanken namelijk heel erg hun best doen om te 'vertalen' wat je nou eigenlijk hoort. Dat is erg vermoeiend wanneer je de hele dag gehoorbescherming moet dragen. Maar het kan zelfs ook gevaarlijk zijn als je waarschuwingen op de werkvloer of in het verkeer bijvoorbeeld niet meer hoort. Het keramisch filter in alle oordoppen van Shush demen geluid met behoud van een puur en onvervormd geluid. Hierdoor hoeven je hersenen niet langer geluid te interpreteren. Goed geluid is dus niet alleen veel veiliger, je bent aan het eind van de dag ook veel fitter en gedurende de dag kun je je veel beter concentreren. Bovendien zijn gesprekken veel beter te verstaan waardoor gemakkelijk is met iedereen in je omgeving te communiceren, zonder de oordopjes uit te hoeven doen!

PUUR & ONVERVORMD GELUID

Bescherm je gehoor zonder concessies te doen aan de geluidskwaliteit.

BESTE BESCHERMING

Stevig gepositioneerd in de oordop

Het productieproces van het keramiek zorgt voor de meest betrouwbare demping met de minste afwijking. De gepatenteerde venturi-vorm heeft een dubbele trechtervorm en is dus geen recht kanaal. Elk filterkanaal heeft exact dezelfde vorm, zonder enige afwijkingen. De eigenschappen van het keramiek (zirkoniumoxide), een hoge dichtheid en een glad oppervalk, zorgen dat de geluidsgolven goed worden opgevangen en afgebroken. Het resultaat is een betrouwbare en veilige demping met een hoge SNR, terwijl je toch alles op natuurlijke wijze blijft horen. Gesprekken blijven goed te verstaan zonder dat je de oordoppen uit hoeft te doen. De positie van het filter binnenin de oordoppen, zorgt er bovendien voor dat het filter altijd in je gehoorgang zit. In tegenstelling tot veel andere oordoppen die het filter aan het steeltje hebben zitten en dus buiten je oor. Al deze eigenschappen geven Shush oordoppen de beste bescherming voor je gehoor. Dit zien we ook terug in de geweldige testresultaten. Het keramisch materiaal maakt dit filter het meest betrouwbare geluidsfilter in de wereld.

Conformiteitsverklaring

Shush oordoppen zijn gecertificeerd in overeenstemming met de Europese verordening (EU) 2016/425 op persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM).

Gecertificeerde gehoorbescherming

Getest conform internationale standaarden

Shush gehoorbescherming is getest conform de volgende standaarden: EN 352-2:2020 (Europa), ANSI S3.19-1974 (VS), CSA Z94.2-02 (Canada) en AS/NZS 1270:2002 (Australië / Nieuw-Zeeland). Shush gehoorbescherming is gecertificeerd in overeenstemming met de Europese verordening (EU) 2016/425 PBM. Productcontrole conform module C2 wordt jaarlijks uitgevoerd door PZT GmbH, Bismarckstrasse 264B, 26389 WILHELMSHAVEN, DUITSLAND (notified body nummer: 1974).