Veelgestelde Vragen

Support

FAQ

Veelgestelde vragen

 • Op dit moment verkopen wij naast oordoppen alleen nog een shush baseball cap.

 • Nee, Shush oordoppen zijn niet ontwikkeld om mee te slapen! De Focus oordoppen worden nog wel eens verward met slaapdoppen, maar dat zijn ze niet. De Focus is speciaal ontwikkeld om je beter te kunnen concentreren in kantoortuinen. Niet om mee te slapen.

  Bij slaapdoppen worden je oren helemaal afgesloten en is de geluidskwaliteit niet van belang. Slaapdoppen sluiten je oren helemaal af en hebben een maximale demping. Bij de Focus oordoppen is het juist de bedoeling dat je alles om je heen natuurgetrouw blijft horen, maar dan gedempt tot een niveau waarbij het niet meer storend is. Hierdoor word je minder snel afgeleid door geluiden zonder jezelf af te sluiten van je collega’s. Het steeltje aan Shush oordoppen steekt bovendien iets uit je oor en daarom zijn Shush oordoppen ook niet comfortabel als je graag op je zij slaapt.

 • Onze oordoppen zijn ontworpen als ‘universal-fit’. Ze hebben een 3-laagse paddenstoelvorm. Hierdoor zijn deze universele oordoppen eigenlijk drie maten in één, van small, medium tot large. Heb je een smalle gehoorgang dan is het voldoende om alleen de eerste laag in te doen. Heb je een wijdere gehoorgang dan moet je wel tot de derde laag van de oordop in je oor doen om de gehoorgang af te sluiten.

  Shush oordoppen zijn uniek omdat het filter binnenin de oordoppen zit en niet aan het uiteinde van het steeltje, zoals bij andere oordoppen. Hierdoor hoef je de oordoppen niet helemaal in je oor te duwen en ben je toch altijd goed beschermd!

  Shush wordt dus geleverd in één maat die bijna iedereen past. Bij gemiddeld 1 op de 1.000 personen komt het voor dat de gehoorgang te smal of juist te wijd is om goed te passen. Uiteraard krijg je bij Shush altijd je geld terug als de oordoppen niet passen.

  In het geval van een te wijde gehoorgang raden we ook altijd aan om de eerste keer voorzichtig te zijn met het in doen van de oordoppen. Je wilt ze niet te ver in je oor duwen. Je moet wel altijd zorgen dat je het steeltje kunt vastpakken om de oordoppen er weer uit te kunnen halen.

 • Net zoals het ene oor groter is dan het ander, en de een een grote oorlel en een ander geen, zo is ook de vorm en de grootte van de gehoorgang bij ieder mens verschillend. Er zijn mensen met kleine gehoorgangen, mensen met grote en natuurlijk alles ertussenin. Daar komt bij dat ook de vorm van de gehoorgang niet bij iedereen hetzelfde is.

  Shush oordoppen passen in 99,9% van de gevallen. We schatten dat ongeveer 1 op de 1.000 mensen een te grote of juist te kleine gehoorgang hebben en de oordoppen dus niet passen. Passen ze niet, dan krijg je natuurlijk altijd je geld terug.

  Wij waarschuwen altijd iedereen die voor het eerst onze oordoppen in doet om het voorzichtig te doen. Voor de enkeling met een te grote gehoorgang kan het natuurlijk vervelend zijn als je de oordoppen te ver in je oord duwt.

  Onze oordoppen zijn ontworpen met 3 paddenstoelvormige lagen. Het heeft daardoor eigenlijk 3 maten, van small tot large. Shush oordoppen zijn uniek omdat het filter binnenin de oordoppen zit en niet aan het uiteinde van het steeltje zoals bij andere oordoppen. Shush oordoppen beschermen daardoor ook als je een kleine gehoorgang hebt en alleen de eerste laag in je oor past. Je hoeft de oordoppen niet helemaal in je oor te passen om beschermd te zijn.

 • Garantie geldt alleen voor defecten bij normaal gebruik. Je dient de oordopjes na gebruik schoon te maken en schoon en droog op te bergen, bij voorkeur in de aluminium bewaarkoker dat bij de oordopjes is geleverd. Wij accepteren alleen retouren met ongeopende verpakkingen of nadat je een bewijs van schade of productiefouten met ons hebt overlegd via: [email protected]

 • Neem in geval van een klacht contact op met de klantenservice van de (online) winkel waar de oordopjes zijn gekocht. Zij zullen klachten en terugbetalingen afhandelen volgens hun klantenservice beleid. Als je je Shush oordoppen op onze eigen website hebt gekocht, kun je een e-mail sturen naar: [email protected]. Stuur ons een duidelijke foto en beschrijving van de klacht of het defect, samen met het ordernummer. Wij reageren altijd zo snel mogelijk in geval van klachten of garantieclaims.

 • Op al onze oordopjes is de wettelijke garantie van toepassing. Dit betekent dat het product moet voldoen aan de door ons beloofde verwachtingen. Dit betekent dat de oordopjes bij dagelijks gebruik minimaal 365 dagen herbruikbaar zijn. Ook zijn wij zeer grondig in ons ontwerp-, productie- en verpakkingsproces. Tijdens alle processen voeren wij diverse kwaliteitscontroles uit, maar het kan zeer zelden voorkomen dat een product met een fabricage- of materiaalfout er tussendoor glipt. In deze gevallen sturen wij uiteraard een nieuw paar oordopjes of bieden een geld-terug garantie.

 • Voordelen van Shush oordoppen vergeleken met andere universele oordoppen:
  – Keramisch filter (hoogwaardige geluidskwaliteit)
  – Filter gepositioneerd in de oordoppen (Beste bescherming)
  – Gemaakt van synthetisch rubber (Comfortabeler en blijft beter zitten)
  – Geen huidirritatie en allergievrij (Siliconenvrij)
  – Duurzaam en milieuvriendelijk (Langste levensduur)
  – Herbruikbaar elke dag, de hele dag (minimaal 365 dagen herbruikbaar)
  – Perfecte pasvorm (3 lagen, zacht, blijft goed zitten)

  De hoogwaardige gehoorbescherming van Shush hebben dankzij het keramisch filter met venturi-vorm een helder en natuurgetrouw geluid. Veel beter dan de plastic filters met een recht kanaal en nog vele malen beter dan de gaasfilters. Shush oordoppen hebben een zeer goede demping en de beste geluidskwaliteit.

  Het filter is binnenin de oordoppen gepositioneerd waardoor het de beste bescherming biedt. Ook als je een kleine gehoorgang hebt en alleen het eerste van de drie paddenstoelvormpjes in je oor past. Omdat het filter voorin de oordoppen zit, en dus in je gehoorgang, ben je beter beschermd. Bij andere oordoppen zit het filter op het uiteinde van het steeltje. Je bent dan eigenlijk niet beschermd als de oordoppen niet geheel in je oren passen. Ze lossen dat vaak op door meerdere maten aan te bieden. Shush is verkrijgbaar in één maat en is dankzij de 3-laagse vorm in feite een 3 in 1 maat.

  Shush oordoppen zijn ook nog eens vele malen vaker te hergebruiken dan andere oordoppen. Na 365 dagen hergebruik zijn de oordoppen nog als nieuw. Terwijl siliconen oordoppen maar 100x zijn te gebruiken. Shush oordoppen zijn gemaakt van synthetisch rubber en is siliconenvrij en hypoallergeen. Hierdoor is het allergievrij en de hele dag te dragen, zonder huidirritaties. Het synthetisch rubber is bovendien ruwer dan de gladde siliconen oordoppen waardoor ze beter in je oor blijven zitten en je oren dus ook veel beter afsluiten.

  Shush is dus vooral de beste oordop dankzij het keramisch filter, de comfortabele pasvorm, ruwe oppervlak wat beter in je oor blijft zitten, de positie van het filter binnenin de oordop en de lange levensduur. De kwaliteit van Shush oordoppen is ongeëvenaard!

 • Er heerst een misvatting dat de beste gehoorbescherming de oordoppen zijn die het meeste geluid dempen. Maar dat is natuurlijk niet waar. Het keramisch filter is het beste filter omdat het lawaai dempt tot een veilig niveau zonder in te leveren op de geluidskwaliteit.

  In combinatie met de venturi vorm (een trechterkanaal) geeft het kermaisch filter in de  Shush oordoppen de beste geluidsbeleving. Het gladde oppervlak zorgt voor de pure onvervormde klank. Het keramisch materiaal heeft bovendien de minste afwijking omdat het productieproces veel betrouwbaarder is dan dat van plastic filters.

Heb je vragen over ons product, jouw bestelling of over een ander onderwerp? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij helpen je graag verder. Kijk ook eens naar bovenstaande veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op je vraag er al bij!

Contact gegevens

Merknaam:
Shush

Fabrikant:
Klinkt Goed B.V.

Adres:
Gooiergracht 63, 1251 VC Laren, The Netherlands

E-mail:
[email protected]

Kamer van Koophandel:
62880756

BTW nummer:
NL854996369B01