Werk Oordoppen

29,95

Werk Oordoppen

- +
Voorkom gehoorschade door lawaai van machines, gereedschap en apparatuur op het werk. Shush Worker earplugs beschermen je gehoor met een SNR van 23 decibel, terwijl je alle geluiden natuurgetrouw blijft horen. Gesprekken met collega's zijn moeiteloos te verstaan. Het geluid is kraakhelder en onvervormd, dus je kunt zelfs lekker muziek luisteren tijdens je werk. Belangrijke alarmgeluiden op de werkvloer blijf je goed horen. Dankzij de superieure geluidskwaliteit kost het minder inspanning om te luisteren. Zo raak je minder snel vermoeid door geluid en heb je een betere focus op je werk. Deze comfortabele earplugs zijn geschikt voor dagelijks gebruik vanwege hun lange levensduur.
5.0

2 beoordelingen

Universele maat. Drie-in-één

3-laagse pasvorm van small naar large
Past perfect in bijna elk oor!

De beste werk oordoppen ter wereld

Shush oordoppen bieden de beste bescherming voor je gehoor. Het keramisch filter met venturikanaal (een dubbele trechtervoom) zorgt niet alleen voor een betrouwbare demping maar ook voor een natuurlijke klank. Muziek en spraak hoor je nog steeds puur en onvervormd. Shush gehoorbescherming heeft één universele maat. De drie-laagse paddenstoelenvorm, van klein tot groot, past in bijna elk oor. Het filter zit bovendien binnenin de oordoppen zodat je zelfs beschermd bent als alleen de eerste laag in je oor past. Het zachte en hypoallergene synthetisch rubber zorgt ervoor dat de oordoppen lekker en comfortabel in je oor blijven zitten.

 • KERAMISCH FILTER

  Puur en onvervormd geluid

 • BESTE BESCHERMING

  Filter stevig gepositioneerd in de oordop

 • ULTIEM DRAAGCOMFORT

  Past perfect en blijft goed zitten

 • SILLICONENVRIJ

  Allergievrij, zonder huidirritatie

Met aluminium bewaarkoker

Bewaar je oordoppen schoon en droog voor een goede hygiëne van je oor.

KERAMISCH FILTER

Puur & onvervormd geluid

De combinatie van de venturi-vorm (een dubbele trechter, dus geen recht kanaal) met het gladde oppervlak van het keramiek, zorgen samen voor de ongeëvenaarde geluidskwaliteit van ons keramisch filter. Geluidsgolven worden op de juiste manier afgebroken zodat het geluid zo weinig mogelijk wordt vervormd. Gesprekken met mensen dichtbij blijven moeiteloos te verstaan en ook muziek op de werkvloer kun je onvervormd blijven luisteren onder het werk. Met een SNR waarde van 23 decibel (gemiddelde geluidsdemping) bieden ze optimale bescherming tegen schadelijk geluid. Waarschuwingssignalen blijven goed hoorbaar. Geen doffe klanken maar een helder en natuurgetrouw geluid. Door de bescherming tegen lawaai voel je op het einde van de dag geen druk op je oren en ben je veel fitter na een dag werken.

LANGSTE LEVENSDUUR

Gebruik ze elke dag, de hele dag
Na 365 dagen hergebruik nog steeds als nieuw.

BESTE BESCHERMING

Filter binnenin de oordop

Het keramisch filter maakt Shush de beste oordoppen ter wereld. Het gaat er niet om dat het meeste geluid wordt gedempt, maar dat je gehoor beschermd wordt en je ondertussen toch alles op een natuurlijke manier blijft horen. Shush oordoppen zijn de enige universele oordoppen met het filter stevig gepositioneerd binnenin de oordop. Hierdoor hoef je de oordoppen niet tot diep in je oren te duwen om al het geluid te dempen. Ook als je een kleine gehoorgang hebt, en alleen de eerste laag in je oor past, ben je goed beschermd. Wanneer je de oordoppen in hebt zit het filter ook daadwerkelijk in de gehoorgang (in tegenstelling tot veel andere oordoppen waarbij het filter op het uiteinde van het steeltje zit). Omdat het synthetische rubber waarvan de oordoppen zijn gemaakt ruwer is dan silliconen, blijven ze bovendien beter zitten in je oor. Al deze eigenschappen zorgen voor de beste bescherming van je gehoor.

Betere concentratie

Minder vermoeidheid door geluid. Minder inspanning om te luisteren. Meer aandacht op je werk.

ULTIEM COMFORT

Perfect-fit, hypoallergeen en silliconenvrij

Shush oordoppen zijn gemaakt van duurzaam synthetisch rubber (TPE). Dit zachte en comfortabele materiaal bevat geen giftige of gevaarlijke stoffen. De oordoppen zijn hypoallergeen en silliconenvrij. Dit betekent geen allergische reactie en geen huidirritatie. In tegenstelling tot gladde silliconen oordoppen blijven onze rubberen oordoppen veel beter zitten in je oor. De drie-laagse paddenstoelenvorm, van small tot large, past in bijna elk oor. De oordoppen zijn na 365 dagen te hergebruiken nog steeds als nieuw. Dit alles zorgt voor een ultiem draagcomfort. Ideaal dus om elke dag, de hele dag te dragen tijdens je werk. Je hoeft ze ook niet uit te doen om een gesprek te voeren met een collega.

DUURZAAM & MILIEUVRIENDELIJK

Herbruikbaar, Recyclebaar & milieuverantwoord. Plasticvrij verpakt!

VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN

Gehoorschade is onherstelbaar en gehoorverlies is niet te genezen. De enige ‘oplossing’ bij gehoorverlies is het dragen van een hoortoestel. Gelukkig zijn mensen die werken met te veel geluid zich meestal goed bewust van de risico's en is in de meeste landen ook goede regelgeving. Gehoorschade is nog steeds wel één van de meest voorkomende beroepsziekten in de wereld. Blootstelling aan een geluidsniveau van 80 dB kan al na 8 uur leiden tot gehoorschade. Elke 3 dB extra betekent een verdubbeling van het geluid en daarmee een halvering van de tijd. Werk je in een geluidsniveau van 83 dB dan heb je al na 4 uur het risico op gehoorschade. Gehoorbescherming dragen is in veel landen verplicht vanaf 85 dB. Shush Worker Earplugs dempen gevaarlijk lawaai op de werkvloer met een SNR (gemiddelde demping) van 23 dB. Dat betekent dat een geluid van 100 dB wordt teruggebracht naar een onschadelijk niveau van 77 dB. Daarmee kun je de hele dag veilig werken.

Gesprekken moeiteloos te verstaan

Spraakfrequentie is goed hoorbaar tussen het lawaai
zonder de oordoppen uit te hoeven doen.

VOOR PROFESSIONALS

Shush Worker gehoorbescherming is ontwikkeld voor de professional die werkt op plekken waar te veel geluid geproduceerd wordt. Voor bedrijven met gezondheids- en veiligheidsrisico’s door lawaai. Denk aan fabrieken, bouwplaatsen, infrastructuur, civiele techniek, vliegvelden, onderhoud, afvalverwerking, metaalbewerking, houtbewerking, mijnbouw, staalindustrie en andere sectoren met teveel geluid. Ze worden gebruikt door metaalbewerkers, timmermannen, productiemedewerkers, monteurs, wegwerkers, hoveniers en grondpersoneel op vliegvelden. Ook kan het worden gebruikt voor de schietsport, jagers, vuurwerkprofessionals, politie, en defensie om te beschermen tegen pieklawaai van schoten en explosieven.

100% Nederlands product

Ontworpen en geproduceerd in Nederland!
Conform internationale normen en kwaliteitseisen.

Nooit meer een piep in je oor

Na blootstelling aan teveel geluid, voor een te lange tijd, ervaren veel mensen last van suizen, brommen of een pieptoon in het oor. Soms leidt dit zelfs tot pijnlijke gevolgen in één of beide oren. Deze 'akoestische kater' is een teken dat je gehoorcellen beschadigd zijn en/of dat je trommelvlies overbelast is. Meestal verdwijnt het suizen of piepen na een tijdje vanzelf. Je hersenen passen zich aan en negeren het signaal van de beschadigde haarcellen. Maar soms gaat het niet weg en is er een blijvend fantoomgeluid in je oor. Dit wordt tinnitus genoemd. Op basis van wereldwijde onderzoeken wordt geschat dat 5% van de volwassen bevolking in de wereld lijdt aan ernstige tinnitus. Het komt logischerwijs veel voor bij mensen die werken met lawaai. Daarom is het zo belangrijk om gehoorbescherming te dragen op de werkplek.

Conformiteitsverklaring

Shush gehoorbescherming is gecertificeerd conform de Europese verordening (EU) 2016/425 op persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM).

Gecertificeerde gehoorbescherming

De ontwikkeling van gehoorbescherming is een serieuze zaak. Gehoorschade is nog steeds een veel voorkomende beroepsziekte. Omdat gehoorschade onomkeerbaar is en niet te genezen valt gehoorbescherming in de zwaarste categorie voor persoonlijke beschermingsmiddelen (categorie 3). Shush Worker gehoorbescherming is gecertificeerd in overeenstemming met de Europese verordening op persoonlijke beschermingsmiddelen (EU) 2016/425 PBM. Met een SNR van 23 dB. Shush is onafhankelijk getest door het Duitse PZT GmbH, conform de volgende standaarden: EN 352-2:2020 (Europa), ANSI S3.19-1974 (VS), CSA Z94.2-02 (Canada) en AS/NZS 1270:2002 (Australië / Nieuw-Zeeland). Productcontrole conform module C2 wordt jaarlijks uitgevoerd door PZT GmbH (notified body nummer: 1974).

×

Inloggen

Continue as a Guest